SÖK OCH JÄMFÖR INNAN DU HYR

Villkor

Villkor

Hyrkanalen.se

Genom att använda Söktjänsten godkänner Du dessa användarvillkor.

Om Du inte godkänner dessa användarvillkor skall Du omedelbart upphöra att använda Söktjänsten.

Hyrkanalen är en gratistjänst som tillhandahåller användare för att söka och jämföra priser samt att hitta den närmsta företaget som hyr ut byggmaskiner, verktyg, ställningar, liftar. Vårt mål för sidan är att du snabbt och enkelt ska kunna hyra dina hyrverktyg nära dig i din stad eller kommun.

Hyrkanalen är inte ett uthyrningsföretag utan en jämförelsesajt som hämtar in sin information online och genom företagens prisbilagor.

På Hyrkanalen visas det produktbilder med tillstånd från företag, dessa bilder är ett exempel på vad du kan hyra. Alla uthyrningsföretag har kanske inte just dessa märken som vi visar exempel på.

Hyrkanalen visar priser på produkter där märkena på maskinerna kan skilja sig på dom olika uthyrningsföretagen, det är samma arbetsutförande på maskinerna men bara olika märken på produkterna.

Efter att du har sökt på Hyrkanalen så kan du välja om du vill gå vidare till uthyrningsföretagens webbplats eller mobila sida där du sedan kan gå vidare för att hyra din maskin. Vi bär inget ansvar för användarvillkoren eller sekretesspolicyn som gäller på de webb- eller mobilsajter där du går vidare för att hyra din maskin.

Friskrivning: Din användning av tjänsten sker helt och hållet på egen risk. Vi visar alla priser inklusive moms och pris för första dagen, det kan tillkomma försäkringsavgift och tillbehörs kostnader på dina hyr verktyg/maskiner som du får fråga uthyrningsföretaget där du väljer att hyra.

Hyrkanalen arbetar för att tillhandahålla uppdaterad information på hyrkanalen.se av uthyrningsföretagens produkter.

Hyrkanalen kan dock inte garantera att informationen om uthyrningsföretagens produkter som publiceras på hyrkanalen.se är korrekt eller uppdaterad.

Hyrkanalen har inte något ansvar för informationen om företagens produkter eller information som publiceras på respektive företags webbplats eller på annan webbplats med länk till eller från hyrkanalen.se.

Hyrkanalen ansvarar inte för eventuella förluster, kostnader eller skador som kan uppstå genom Ditt nyttjande av Söktjänsten.

Det är Uthyrningsföretagen som har ansvar för alla kundrelationer mellan dig som uppkommer vid anledning av Ditt nyttjande av hyrkanalen.se

Hyrkanalen förbehåller sig rätten att när som helst ta bort innehåll och information avseende Uthyrningsföretagens produkter eller annan information på hyrkanalen.se

Alla immateriella rättigheter på hyrkanalen samt material (inklusive texter och bilder) som förekommer på hyrkanalen ägs och innehas av Hyrkanalen AB 556946-6591 . Materialet får inte kopieras, distribueras eller på annat sätt göras tillgängligt exempelvis på en annan webbplats, utan Hyrkanalen AB skriftliga medgivande.

Copyright Hyrkanalen 2019