SÖK OCH JÄMFÖR INNAN DU HYR

Om oss

Om oss

Hyrkanalen är en gratis prisjämförelsesajt utformad efter konsumentens behov. Vårt mål är att ge dig en omfattande översikt av hyr marknaden och att du enkelt ska se vad man kan hyra för produkter, få veta pris och hitta uthyrarna , få tips och råd samt få produktbeskrivningar innan du väljer att hyra dina produkter. Notera att Hyrkanalen inte hyr ut några produkter.

Hur hittar jag bästa pris? Om du letar efter t.ex. att hyra en vattenskoter, kan du antingen skriva in vattenskoter i vår sökruta eller att klicka dig fram genom våra huvudkategorier på startsidan. När du har hittat en intressant produkt klickar du på "kategori" eller "produkt" då kommer en lista på vilka uthyrare som hyr ut produkten. Genom att klicka på "Till hemsidan" kommer du direkt till uthyrarens webbplats.

Mål & Priser Hyrkanalens mål är att göra det lätt och enkelt för våra användare att hitta produkter att hyra till rätt pris. Hyrkanalen ägs inte av eller är beroende av någon tillverkare eller annan organisation. På Hyrkanalen listar vi uthyrare som betalar för utökad listning (Logotype) men också uthyrare som inte är våra kunder. Vårt motto är att lista så många produkter och uthyrare som möjligt. Hyrkanalen är på väg att ändra konsumenternas köpbeteende och hjälper dig som konsument att hitta bästa alternativet att hyra.

Efter ett par klick och ett par minuter på webbplats med produktinformation och prisuppgifter kan du fatta ett beslut om vart du vill hyra dina produkter. Priserna på Hyrkanalen visas inklusive moms.

Uthyrningsföretag och tillverkare Hyrkanalen är en kostnadsfri konsumenttjänst där vi erbjuder produktinformation och prisjämförelser från företag som hyr ut produkter. Med hjälp av oss hittar konsumenter vart man kan hyra produkten till rätt pris därmed blir det lättare att fatta ett beslutnär man ska hyra.

Ett nära samarbete med alla uthyrningsföretag samt tillverkare som visas på Hyrkanalen ger det bästa resultatet för alla. Så har du ett uthyrningsföretag eller är tillverkare och vill marknadsföra dina produkter på Hyrkanalen, kontakta foretag@hyrkanalen.se.

Annonsörer Hyrkanalen är en kostnadsfri konsumenttjänst där vi erbjuder produktinformation och prisjämförelser från företag som hyr ut produkter. Med hjälp av oss hittar konsumenter vart man kan hyra produkten till rätt pris därmed blir det lättare att fatta ett beslut när man ska hyra.

Besökare på Hyrkanalen är en intressant och stor målgrupp. Eftersom Hyrkanalen erbjuder mer än "bara" en prisjämförelse genom tips och råd, produktbeskrivning och hyr tips vilket gör att konsumenten känner sig trygg och skapar en positivitet till Hyrkanalen. Att annonsera i en positiv miljö skapar nya möjligheter.