SÖK OCH JÄMFÖR INNAN DU HYR

Vår blogg

Hyrkanalen

 

Finns så många fördelar till att hyra verktyg och maskiner, istället för att köpa! 

  • Den största fördelen är att det är bättre för miljön och din plånbok.
  • Du får riktiga kvalitets verktyg och maskiner med hög prestanda.
  • Verktyg och maskiner är alltid i ett bra skick och det enda du behöver tänka på är att lämna tillbaka den i det skicket som du fick maskinen eller verktyget i.
  • Du behöver aldrig tänka på att underhålla verktygen eller maskinerna.
  • Sågar är alltid med nyslipade klingor, motorsågar med nyslipade kedjor m.m.
  • Skulle olyckan vara framme och maskin eller verktyg går sönder så löser uthyrningsföretagen den och du behöver bara betala en självrisk. (Exakt som att hyra en bil)

Ett faktum är att vi idag överkonsumerar helt i onödan, men i det här fallet så vet faktiskt inte vi konsumenter att vi kan hyra verktyg och maskiner, då vi tror att det bara gäller företag men så är det inte och det var därför vi startade Hyrkanalen.se för nu ska vi ändra på det.

Vi kan ge ett exempel på vad du sparar när du hyr dina maskiner och verktyg, vi tar som ett exempel som är väldigt populärt just nu är altanbyggen. Om du skulle köpa alla verktyg som du behöver och då har vi räknat på cirkelsåg, kap - och gersåg, sticksåg och en skruvdragare så skulle det gå på ca. 15.700 kronor och då har vi räknat på kvalitets maskiner. Sen i framtiden får du tänka på att dessa maskiner ska underhållas.

Men om vi istället kollar vad det skulle kosta att hyra dessa maskiner över exempelvis en helg, då ingår försäkring och slipavgift på klingor så ligger kostnaden ligga på ca. 1400 kr. 

Du spar alltså 14 300 kr som du kan lägga på annat. Så du kan låna om maskinerna väldigt många gånger innan du kommer upp i den summan som det skulle ha kostat att ha köpt alla dessa maskiner som du normalt kanske bara använder ett par gånger och sen står dom i garaget.

 

Alla vill väl vi att vårt klimat ska må bra så att vi kan få njuta av kvällar som dessa.

När vi valde att starta Hyrkanalen så tänkte vi att det här ska bli Sveriges samlingsplats för hyrmaskiner, där uthyrningsföretagen verkligen kan visa upp sin verksamhet och där maskintillverkarna kan samlas och visa upp produktbilder på sina fantastiska verktyg och maskiner, ställning och liftar för oss konsumenter. Det ska vara lätt och enkelt att använda vår sajt och man ska få veta vad verktyg och maskinen har för användningsområde (vilket jag vet att vi kan bli bättre på). Ni ska också få veta vart alla uthyrningsföretag finns kanske bor du i närheten av ett företag som du inte visste om hyr ut maskiner. 

Vi har gjort många intervjuer där det har kommit fram att ibland är det inte priset som är avgörande utan även kvalitén på verktyg och maskinerna, bemötande och att det finns uthyrningsföretag i din kommun eller grannkommun.  

Tillsammans kan vi!

På Hyrkanalen.se är vi ett fantastiskt team med lång erfarenhet och kunskap inom verktyg och maskiner, samt en stor kunskap inom hyrbranschen.

Vi arbetar för fullt med att lägga in företag och priser runt om i hela Sverige, har du ett uthyrningsföretag som vi inte har listat än, skicka ett mail så lägger vi upp er. Ni kan även skicka er logga så får ni den bredvid ert företagsnamn. Skicka till info@hyrkanalen.se

 

Ha en fantastisk skön söndag och glöm inte att berätta för alla att Hyrkanalen.se finns!  

Vi hörs........ 

Vänlig hälsning

Josefin VD och grundare till Hyrkanalen.se 

 

 

 

 

  

« Visa alla nyheter