SÖK OCH JÄMFÖR INNAN DU HYR

Vår blogg

Rabatt vid hyra av verktyg och maskiner

 

Rabatt   

När du hyr verktyg eller maskiner så är det redan billigare att hyra än att man köper verktyg och maskiner. 

 

Men kan man få rabatt på hyr maskiner ? 

  • Visst kan du få rabatt på dessa redan låga priser på hyr verktyg, t ex. vid hyra över en helg eller vid en längre hyr period (flera dagar/veckor).
  • Är man som privatperson medlem i exempelvis hus eller bostad förening så brukar dessa ha en viss medlemsrabatt hos de flesta uthyrningsföretagen i Sverige.

Det bästa är att fråga det uthyrningsföretag som du väljer att hyra dina verktyg och maskiner hos. Rabatterna brukar vara från 10% till 30%,  lite beroende på vad du hyr för något.

 

Detta tycker Hyrkanalen är helt fantastiskt, tänkt dig att hyra en proffsmaskin som kostar exempelvis 200 kr för en dag och du använder den från kl 08.00 till 16.00 (en dag)och dessutom får du 10% rabatt på det. Det kallar vi billigt.

Bra verktyg och maskiner får man när man hyr, vilket gör jobbet enklare och resultatet blir så mycket bättre. Det finns en anledning till att många yrkesmänniskor hyr sina verktyg och maskiner hos uthyrningsföretagen.

När du besöker ditt lokala uthyrningsföretag, glöm då inte att ta med dig ditt medlemskort från din förening.

Glöm inte att registrera dig till Hyrkanalens nyhetsbrev !

Känn dig som ett proffs för en dag och testa och hyr dina verktyg då har du i alla fall grunden till en lättare renovering.......

 

 

 

 

 

 

 

« Visa alla nyheter