SÖK OCH JÄMFÖR INNAN DU HYR

Vår blogg

Trädgårdsmaskiner som underlättar arbetet i din trädgård

Äntligen så börjar våren komma, man börjar höra fåglarna kvittra och solen börjar värma. 

Man börjar planera för vad man vill göra i trädgården, det kanske är dags för den där altanen eller varför inte det där växthuset som man har velat ha så länge.

Den här veckan kommer vi att satsa på att visa upp verktyg och maskiner som gör ditt arbete i trädgården lite lättare. Tänk på att hyra dina verktyg och maskiner är billigare än att köpa och det göra att drömmen till att ha råd med det där växthuset kommer närmare.

En annan sak som också är en fördel när man hyr det är att man får maskiner och verktyg med hög kapacitet vilket gör arbetet mycket lättare och roligare,men du spar även tid. Så innan man väljer att köpa en maskin så är det en rekommendation att åka och hyra en liknande maskin så du vet att du har valt rätt med rätt kapacitet för det jobb du har tänkt att utföra.

Nu kommer veckans första tips:

Har du Höstens och Vinterns alla löv liggandes på gräsmattan? Nu på våren är det dags att ta bort löv och barr från gräsmattan. Visst kan det vara mysigt att kratta bort löven men det är väldigt tidskrävande om man har en stor tomt och efter en stund är det inte lika roligt längre.

Då är det bättre att hyra en lövblås! Arbetet blir så mycket roligare och du får tid för att göra något annat, varför inte ta en kopp kaffe i solen istället. Gå in på www.hyrkanalen.se/  och se vad det kostar att hyra en lövblås i din kommun eller närliggande kommun.

 

 

 

 Bild för produkt - Lövblås bensin

Denna bild är på en lövblås från Hitachi/ Tanaka och är bensindriven. 

 

 

« Visa alla nyheter